Om maar meteen met de deur in huis te vallen: Bij Goed in Vorm kun je niet terecht om af te vallen, of je voor te bereiden op de   wél om de vormgeving van je bedrijf of product goed en naar wens te krijgen. Al vele jaren werk ik als grafisch vormgeefster met tekst, pixels, kleuren, lettertypes en vormen. Veelal werkzaam voor non-profit organisaties als Amnesty International, the Female Health Company en TalentEmpowerment. Maar ook bedrijven mét winstoogmerk, zoals de NS en Yarden mag ik intussen tot mijn klantenkring rekenen. 
Veel plezier beleef ik aan het werken met startende ondernemers, wanneer ik voor hen een logo of huisstijl heb ontworpen waarin ze zichzelf helemaal herkennen, dan is mijn missie geslaagd!
Ik ben creatief en flexibel, kan goed luisteren, denk mee en stel de vragen die nodig zijn om achter jouw wensen te komen. In mijn portfolio vind je een selectie van mijn werk door de jaren heen. Je kunt bij mij onder andere terecht voor logo’s, huisstijlen, lesmaterialen, illustraties, advertenties, rapporten, folders, flyers, formulieren en nieuwsbrieven. Niets is mij te min of te dol. Benieuwd of we iets voor elkaar kunnen betekenen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met me op!
Back to Top